Retaildesignblog.net


Mielenkiintoisinta oli se kun tyyli ei ollut mikään tietynlainen, asioita oltiin yhdistelty ja tietyt kohdat hyvin erilaisia kuin itse kokonaisuus. Vaikka kokonaisuus oli mahdottoman tyylikäs, yksityiskohdat olivat ratkaisevia. Tummanpuhuva ja synkkä pohja antoi muille väreille ja esineille täysin uuden merkityksen. Kuvista huomaa, että sisustukseen käytetty aika, ei todellakaan ole ollut lyhyt, ulkoasuun on käytetty aikaa hartaasti ja viisaasti. Sisustus puhuu puolestaan, tuo esille persoonallisuutta ja harkittua kädenjälkeä. Vaikka sisustuselementit, pinnat sekä liikkeen toiminta eivät niinkään kuulu yhteen, ne silti sopivat toisiinsa värin, erilaisuuden ja tyylikkään ulkoasun vuoksi. Yksityiskohdat ovat silmäänpistäviä ja ne hakevat paljon huomiota. Liike näyttää kalliilta mutta laadukkaalta. Tilaa, valoa ja huonekaluja on käytetty viisaasti. Vaikka liike on suhteellisen täynnä, on siellä myös paljon liiketilaa.




Niinkuin kuvasta näkyy, ilman asiakkaita ja työntekijöitä, on haastavaa tietää mikä liike on kyseeessä.



Työasujen ulkonäöstä päätellen on varmasta erilaisia mielipiteitä, mihin työhön suunnattuja 
ne on.



 Liikkeen lamput ovat omaperäiset ja samankaltaisia tuskin muualta löytyy




Työpisteet ovat siistejä ja tyylikkäitä sekä pienet yksityiskohdat huomion keskipisteitä.



Seinillä jatkuu samankaltaiset yksityiskohdat lampuissa kuin kattolampuissakin.



Lamput valaisevat tummaa tilaa loistavasti. Taulut ja muut seinäkoristeet ovat sekalaisia mutta mielenkiintoisia. Monella on varmasti halua katsoa mitä taulut pitävät sisällään.



Kuvat, jotka eivät käytännössä esitä mitään mutta missä on myös tunnistettavia asioita, ovat aina omaperäisiä ja ainutlaatuisia. Peili joka on "rikottu" on sisustuselementtinä hauska idea tuoda jotain miettimisen arvoista katseltavaa, kuten seinillä olevat kuvatkin.



Ainakin kuvissa lattia näyttää tasaiselta ja seinä kolmiulotteiselta, mutta onko ne sitä. Jokatapauksessa tyylikkäitä.



Aluksi näytti, että aidot portaat olisivat vain kuva niistä.



Kyltit ja seinissä olevat tekstit, valolla varustetut tai pelkät kirjaimet ovat mainostavia ja kiinnostavia katseltavia. Ne ovat tyylikkäitä ja kertovat yleensä liikkeen nimen tai muita asioita liikkeestä tai liittyvät jotenkin liikkeeseen. Ei varmastikkaan jää keltään huomaamatta.



Kokonaisuus on valoisa mutta tumma, tässäkin kuvassa on niin paljon yksityiskohtia, että kokonaisuus näyttää hieman sekalaiselta mutta on silti osittain selkeä.



Tekstit ja taulut jatkuvat, niitä ei ole liikaa eikä liian vähän, ne ovat taiteellisia ja hyvin käsiteltyjä.



Näyteikkuna, ulkoasu sekä tekstit eivät heti suoranaisesti kerro mikä liike on kyseessä samalla tavoin kuin mm. vaatekaupoissa. Ensireaktio on silti kiinnostus.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muurla kuvausten suunnittelu

Näyttötyö

Muurlan palaute